8:00 صبح - 21:00 بعد از ظهر
شنبه تا پنجشنبه
آسفالت یا بتن آسفالتی مادهای سیاه رنگ است که از مخلوط کردن شن و ماسه و قیر پدید می آید و از آن در ساخت جاده، باند فرودگاه، محوطه سازی ها، پشت بام ساختمان ها و سایر سطوح مشابه استفاده میگردد.
پخش آسفالت به دو روش مکانیزه و دستی صورت میپذیرد. اجرای آسفالت به صورت مکانیزه برای متراژهای بالا و محیطهای باز کاربرد دارد. در اجرای مکانیزه از ماشین آلات پخش آسفالت استفاده میگردد که شامل فینیشر (دستگاه پخش آسفالت)، غلطک فلزی و غلطک لاستیکی است.
برای متراژهای پایین، لکه گیری ها و همچنین سطوحی که دستگاه فینیشر قدرت مانور نداشته باشد بالطبع اجرای دستی جایگزین میگردد. در پخش دستی نیروی انسانی شامل استادکار ماله کش، استادکار غلطک زن و چند نفر کارگر ساده مورد نیاز است.
شرکت ایزویک عملیات آسفالت کاری را به صورت مکانیزه توسط به روزترین ماشین آلات زیرسازی و پخش آسفالت اجرا میکند. اجرای آسفالت به صورت دستی نیز توسط اکیپ مجرب آسفالت کاری با رعایت استانداردهای پخش آسفالت صورت میگیرد. داشتن نیروهای متخصص و زبده و همچنین تجهیزات پیشرفته کمک شایانی در عملکرد مطلوب شرکت ما در پروژه های مختلف داشته است.
استفاده از مواد اولیه با کیفیت و استاندارد برای یک پروژه راه سازی و محوطه سازی امری ضروری است که بایستی رعایت شود. برای قیرپاشی سطح قبل از پخش آسفالت بایستی از قیر MC یا امولسیون مرغوب استفاده گردد.
همچنین انتخاب آسفالت مرغوب با درصد قیر مناسب برای یک پروژه موفق حائز اهمیت است. برای سطوح مختلف نیز استفاده از آسفالت با دانه بندی مناسب امری ضروری است.
شرکت ایزویک پروژه های مختلف آسفالت کاری را با استفاده از بهترین متریال های مورد نیاز آسفالت کاری انجام میدهد. این شرکت با سالها تجربه در عرصه آسفالت کاری تمامی پروژه های محوله را به شکل مطلوب انجام میدهد.
مراحل اجرای آسفالت و آسفالتکاری : مراحل اجرای آسفالت و آسفالت کاری در تهران یا کرج و یا منطقه های دیگر شامل بخش های مختلفی می باشد که اجرای درست هر کدام از آن ها، لازم به رعایت استانداردهای گفته شده و دقت کافی می باشد، چراکه در غیر این صورت نمیتوان انتظار داشت سطوح آسفالت شده از کیفیت و ماندگاری خوبی برخوردار باشد و به صورت حتمی، بعد از مدتی شاهد ایجاد ترک و یا جدا شدن بخ هایی از آن می باشیم. از اینرو دقت و بهره گیری از یک تیم باتجربه و حرفه ای یکی از مهمترین اقدام برای اجرای صحیح این عملیات است و تنها در این شرایط می باشد که می توان از کیفیت و دوام آسفالت، اطمینان حاصل نمود. در ادامه این مطلب، همه اطلاعات لازم درباره مراحل اجرای آسفالت و آسفالت کاری را شرح می دهیم.
مراحل زیرسازی جاده یا آماده سازی سطوح مورد نظر برای اجرای عملیات آسفالت، اولین بخش از دستورالعمل اجرای آسفالت است که شامل انجام اموری مثل شیب سازی، پل گذاری، جدول بندی و غیره بر روی سطوح خیابان یا جاده می باشد که از مهمترین اقدامات برای ایجاد یک بستر خوب، قبل از آسفالتکاری بشمار خواهد رفت. برای اجرای این بخش، با استفاده از مصالحی مثل شن و سنگ ریزه مخصوص، سطح مورد نظر پوشانده می شود و بوسیله گریدر صاف خواهد شد. بعد با انجام آبپاشی و عبور غلتک از روی آن، سطوح جاده یا خیابان برای مرحله بعد آماده می شود.
یکی دیگر از مراحل اجرای آسفالتکاری و آسفالت ، قیرپاشی می باشد که توسط دستگاه قیرپاش روی سطوحی که در مرحله قبل با استفاده از سنگ ریزه و شن آماده شده است، قیر پاشیده خواهد شد که علاوه بر پر شدن منافد و ایجاد سطحی یک دست، باعث چسبندگی بهتر آسفالت خواهد شد. انجام این مرحله نیازمند دقت، دمای خاص و رعایت استانداردهای لازم می باشد.
بعد از انجام آماده سازی سطوح و پاشیدن قیر، نوبت به مرحله اصلی این عملیات خواهد رسید که این بخش خود در دو مرحله انجام خواهد شد که اول مقداری از آسفالت با استفاده از دستگاه فینیشر روی سطوح آماده شده پخش می شود که این لایه آستر نام دارد و بعد، لایه دوم بنام روکش اصلی نیز بر روی آستر کار، قرار می گیرد و برای مرحله پایانی آماده خواهد شد.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
ایزویک با تکیه بر نیروهای مجرب و متعهد، با تضمین کیفیت خدمات و در سریعترین زمان در خدمت مشتریان میباشد.
ادامه مطلب