قیرگونی در تهران

قیرگونی در تهران توسط ایزویک برای محافظت از سقف ها و درزها و جلوگیری از نفوذ آب و سایر مواد ، لایه ای روی آن اعمال می شود. این لایه می تواند ایزوگام یا بتن و سیمان یا قیر باشد. هر یک از این موارد روش اجرای خاص خود را دارد که به تفصیل توضیح داده شده است.

در این مقاله سعی داریم مراحل ساخت قیر را برای شما توضیح دهیم. قیر را می توان نوعی ایزوگام دانست زیرا مواد تشکیل دهنده آن در ایزوگام وجود دارد اما ایزوگام به عنوان پالایشگاه تولید می شود اما قیر در محل اعمال می شود. برای اطلاع بیشتر در مورد قرگونی ما را تا پایان این مقاله دنبال کنید.

مراحل اجرای قیر طبق استانداردهای اجرای قیرگونی در تهران توسط ایزویک

حتماً قبل از استفاده از قیر ، سقف را کاملاً با سیمان بپوشانید تا سیمان ترک نخورد و قیر کاملاً روی سطح بچسبد و تمام اتصالات پوشیده شود.

در این مرحله باید قیر را با حداکثر درجه حرارت 180 روی سیمان چسباند تا تمام قسمتهای سیمانی شده کاملاً پوشانده شود تا آب و سایر مواد از آن نفوذ نکند و وارد ساختمان نشود.

در این مرحله قیر را با گونی درجه 1 بپوشانید. تمام چین ها و میله ها را ایجاد کنید. اطمینان حاصل کنید که گونی هنگام صاف شدن پاره نشده و از جای خود خارج نمی شود.

در این مرحله با مخلوط شدن قیر نرم با قیر سفت ، لایه دیگری از قیر را روی گونی قرار می دهیم. توجه داشته باشید که در این مرحله گونی پاره نمی شود و قیر روی کل سطح پوشانده می شود و دیگر جایی باقی نمی ماند. تا این مرحله ، ما تقریباً سقف را کاملاً عایق بندی کرده ایم.

در این مرحله ، برای بستن کل راه نفوذ آب ، مرحله چرخان را برعکس انجام می دهیم. توجه داشته باشید که اگر می خواهید از قیر برای عایق بندی استفاده کنید ، حتماً ظرفیت تحمل ساختمان را بررسی کنید تا ببینید آیا می تواند در برابر این وزن مقاومت کند یا خیر.

در آخرین مرحله دوباره یک لایه قیر روی گونی قرار می دهیم. توجه داشته باشید که باید تمام نکاتی را که برای مرحله قبل در این مرحله داشتیم رعایت کنیم تا قیر به بهترین شکل نصب شود.

در این مرحله باید قیر آزمایش شود تا ببیند آیا از نفوذ آب به خوبی جلوگیری می کند یا آب از آن نفوذ می کند. برای این کار باید عملیات آبگیری 24 ساعت بعد انجام شود. دوباره یک لایه قیر را بپوشانید.

 

چند نکته در مورد قیر

 

اطمینان حاصل کنید که حداقل ضخامت سقف حمام باید 30 سانتی متر باشد.

قیر نباید در هوای سرد انجام شود زیرا هوای سرد باعث سرد شدن زودرس قیر و جلوگیری از چسبیدن کامل قیر به سقف می شود.

همچنین اطمینان حاصل کنید که سطحی که می خواهید آسیاب کنید خشک است تا رطوبت زیر آسیاب باقی نماند.

توجه داشته باشید که در مراحل اولیه از قیر سخت استفاده نکنید. حداقل میزان قیر برای پوشاندن یک متر مربع گونی 2500 گرم است که مقدار آن باید رعایت شود.

در آخرین مرحله قیر و پس از آزمایش بهتر است قیر را کاملاً با یک لایه سیمان بپوشانید تا از آسیب رسیدن به آن جلوگیری شود.

توجه داشته باشید که ژیروسکوپ باید توسط افراد باتجربه انجام شود و اگر قبلاً این کار را انجام نداده اید ، از انجام آن به صورت شخصی خودداری کنید ، کاری بسیار خطرناک است و می تواند صدمات جبران ناپذیری به شخص وارد کند.

مزایا

از مزایای قیر و گونی می توان به اجرای آسان تر ، استفاده برای شکستگی و بریدگی و همچنین عدم نیاز به تجهیزات بسیار خاص اشاره کرد.

معایب

علاوه بر مزایای جلوگیری از نفوذ آب ، قیر دارای معایبی از جمله خطر کار با قیر داغ نیز می باشد. همچنین در هنگام نصب آلودگی زیادی دارد و بعد از چند سال به دلیل گونی استفاده می شود. شروع به پوسیدگی می کند و همچنین باید هر ده سال تعمیر یا تعویض شود و در نهایت ، اگر ساختمان خراب شود ، پاره می شود.

قیرگونی درتهران

قیر چیست؟

قیر یکی از فرآورده های نفتی است و دارای رنگ سیاه است. انسجام و چسبندگی این ماده منجر به استفاده از آن در عایق کاری قیر شده است. تولید این ماده با ترکیب هیدروکربن های آلی با ترکیبات شیمیایی انجام می شود.

قیر طبیعی است و دمای محیط تقریباً جامد است و با گرم شدن به گرما تغییر می کند. قیر از نظر منشأ تولید به دو دسته مهم تقسیم می شود:

قیر استخراج شده از معدن.

 

قیر مصنوعی تولید شده توسط تصفیه روغن در یک پالایشگاه. در واقع ، قیر جامد آخرین محصولی است که از تقطیر روغن خام بدست می آید.

 

کاربردهای قیر

 

قیرگونی در گذشته کاربردهای زیادی داشت و در عایق بندی سقف ها نیز مورد استفاده قرار می گرفت ، اما امروزه بیشتر از آن برای عایق بندی کف در حمام و توالت و آشپزخانه ، پایه ستون های فلزی (برای جلوگیری از زنگ زدگی) ، پایه های دیواری و … استفاده می شود.

گونی چیست؟

گونی مورد استفاده یک پارچه تار و پود درشت و ضخیم با بافتی ساده از الیاف کنف است.

روش اجرای قیر در قیرگونی در تهران

یکی از مهمترین پیش شرط های اجرای قیر ، خشکی و صاف بودن محل نصب است. بنابراین قبل از شروع کار از خشک بودن سطح عایق اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که این نوع عایق کاری در هنگام باران به هیچ وجه انجام نمی شود.

اگر می خواهیم روی سقف قیر کار کنیم ، باید قبل از شروع کار شیب لازم را برای هدایت آب به ناودانها و زهکش ها ایجاد کنیم.

ممکن است این سوال مطرح شود که بر چه اساس تعداد لایه های قیر تعیین می شود؟ پاسخ این است که تعداد لایه ها به نوع پوشش محافظ ، محل نصب و البته شرایط آب و هوایی محل نصب بستگی دارد.

تست عایق

 

پس از اتمام کار عایق کاری با قیر ، این ضد آب باید آزمایش شود. برای این کار سطح عایق به مدت 24 ساعت آبگیری می شود و در این مدت نباید هیچ نشتی دیده شود.

ارسال دیدگاه

پست های مرتبط