چرا ایزوگام باد می‌کند

شاید این سؤال برای شما نیز به وجود آمده باشد که چرا ایزوگام باد می‌کند. در پاسخ به این پرسش باید گفت باد کردن ایزوگام یکی از مشکلات ایزوگام است که پس از نصب به وجود می‌آید.

نصب غیراصولی و نادرست ایزوگام از دلایل باد کردن یا به اصطلاح طبله شدن ایزوگام به شمار می‌آید. به همین دلیل علاوه بر تهیه ایزوگام مرغوب و باکیفیت، باید در انتخاب نصاب ماهری که به تمام فنون نصب ایزوگام مسلط بوده و از ابزارآلات مناسب برای این کار استفاده می‌کند، دقت بالایی به کار برد.

شرکت ایزویک از شرکت‌های فعال و بسیار باتجربه در زمینه عایق‌کاری نواحی مختلف می‌باشد. این شرکت متشکل از متخصصان و نصابان ماهری است که تمام مهارت‌ها و آموزش‌های لازم در زمینه نصب ایزوگام را کسب نموده‌اند.

در صورتی که عملیات عایق‌کاری ساختمان خود را به این گروه حرفه‌ای بسپارید تا مدت‌ها خیال خود را از آسیب ایزوگام و تعویض آن راحت خواهید کرد.

چرا ایزوگام باد میکند

آسیب‌های ایزوگام

ایزوگام به دلایل مختلفی دچار آسیب‌دیدگی و خرابی می‌شود. این دلایل گاه به بی‌کیفیت بودن ایزوگام و مواد تشکیل‌دهنده آن و گاه به عدم نصب اصولی توسط نصاب بستگی دارند.

شناخت نوع خرابی برای تعمیر صحیح و به‌ موقع ایزوگام، بسیار حائز اهمیت می‌باشد؛ بنابراین لازم است برای پاسخ به پرسش چرا ایزوگام باد می‌کند؟ ابتدا با انواع آسیب‌های ایزوگام آشنا شوید.

به طور کلی آسیب‌های ایجاد شده در ایزوگام عبارت‌اند از:

  • جدا شدن ایزوگام از سطح مورد نظر: این خرابی به دلیل عدم زیرسازی صحیح و استاندارد در سطحی که قرار است ایزوگام در آن نصب شود به وجود می‌آید.
  • پاره شدن ایزوگام: این آسیب معمولاً به دلیل بی‌کیفیت و نامرغوب بودن مواد تشکیل‌ دهنده ایزوگام ایجاد می‌شود.
  • ترک برداشتن و سوراخ شدن: به دلیل گذاشتن ابزارآلات سنگین بر روی ایزوگام و همچنین استفاده از مواد اسیدی و شوینده‌های شیمیایی بر روی آن، ایزوگام دچار ترک‌خوردگی و سوراخ شدن می‌شود.
  • باد کردن ایزوگام: باد کردن ایزوگام از مشکلاتی است که به دلیل نصب غیراصولی و خیس بودن و عدم خشک‌سازی سطح پیش از نصب ایزوگام به وجود می‌آید.

دلایل باد کردن ایزوگام

ممکن است سطح مورد نظر برای عایق‌کاری به وسیله ایزوگام، خیس باشد و این امر توسط نصاب نادیده گرفته شود. به این ترتیب پس از نصب ایزوگام، بر اثر گرمای هوا و تابش نور خورشید، این رطوبت شروع به بخار شدن خواهد نمود.

رطوبت بخار شده در زیر ایزوگام موجب باد کردن و طبله شدن و درنتیجه، خرابی ایزوگام می‌شود. این امر موجب ایجاد پارگی و یا سوراخ شدن سطح ایزوگام خواهد شد.

از دلایل دیگری که باید در پاسخ به پرسش چرا ایزوگام باد می‌کند؟ به آنها توجه کرد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

عدم همپوشانی لایه‌های ایزوگام و نصب غیراستاندارد

در این مورد هنگام برخورد اجسام نوک ‌تیز، ایزوگام به‌ راحتی سوراخ شده و آب به درون آن نفوذ خواهد کرد. در نتیجه، مشکل باد کردن ایزوگام ایجاد خواهد شد.

استفاده از ایزوگام بی‌کیفیت برای عایق‌کاری

به کار بردن ایزوگام نامرغوب باعث می‌شود این محصول چسبندگی لازم را در سطح مورد نظر نداشته باشد. در نتیجه، ایزوگام براثر قرار گرفتن در هوای سرد و گرم، منبسط و منقبض شده و از سطح جدا خواهد شد.

عدم حرارت دهی مناسب به ایزوگام هنگام نصب

اگر هنگام نصب ایزوگام، حرارت دهی به میزان کافی و توسط ابزار مناسب انجام نشود، سطح ایزوگام به دلیل سرمای هوا، پیش از چسبیدن به سطح خشک شده و در نتیجه در برخی از قسمت‌های آن طبله ایجاد می‌شود.

عدم زیرسازی صحیح در محل نصب ایزوگام جدید

اگر در قسمت آسیب ‌دیده ایزوگام، اقدام به چسباندن ایزوگام جدید شود، در صورتی که چسبندگی لازم در سطح ایجاد نگردد دولایه به هم نمی‌چسبند. در نتیجه، ایزوگام در آن ناحیه دچار طبله خواهد شد.

نحوه رفع مشکل باد کردن ایزوگام

اکنون که تا حدودی با دلایل ایجاد طبله در ایزوگام آشنا شده و پاسخی مناسب برای پرسش چرا ایزوگام باد می‌کند؟یافتید، لازم است تا با چگونگی رفع این مشکل نیز آشنا شوید.

پیش از انجام هر کاری ابتدا باید ابعاد آسیب‌دیدگی ایزوگام را مورد سنجش قرار دهید. اگر آسیب‌دیدگی در ابعاد کمی ایجاد شده باشد و قسمت کوچکی از ایزوگام باد کرده باشد، این مشکل به آسانی قابل ‌رفع خواهد بود.

برای حل این مشکل ابتدا قسمت طبله شده را از سطح جدا نموده و در سطح مورد نظر زیرسازی مناسب را ایجاد نمایید. پس از آن، تکه‌ای از ایزوگام را به صورت اصولی حرارت دهید و در محل مورد نظر، نصب نمایید.

در صورتی که باد کردن ایزوگام در سطح وسیعی از این عایق ایجاد شده باشد، ناچار به جداسازی کل ایزوگام از سطح خواهید بود. پس از جداسازی ایزوگام و تهیه ایزوگام جدید و باکیفیت، دقت کنید تا زیرسازی را به صورت کاملاً اصولی انجام دهید.

پس از زیرسازی اصولی و استاندارد، می‌توانید ایزوگام را در سطح نصب نمایید. لازم به ذکر است بهره‌گیری از نصاب ماهر و باتجربه در کلیه مراحل ایزوگام کاری ساختمان، امری مهم و ضروری می‌باشد.

نحوه رفع مشکل باد کردن ایزوگام

نکات مهم در نصب ایزوگام

ایزوگام از مناسب‌ترین و بهترین عایق‌ها برای ساختمان می‌باشد و در صورت نصب اصولی، طول عمر بالایی خواهد داشت. در صورت نصب غیراستاندارد، ایزوگام طبله شده و پرسش چرا ایزوگام باد می‌کند برای شما به وجود خواهد آمد.

آسیب ایزوگام، همچنین موجب اتلاف وقت و انرژی و تحمیل هزینه‌های مازاد خواهد شد؛ بنابراین برای آنکه نصب ایزوگام به صورت اصولی انجام و از آسیب‌دیدگی آن جلوگیری شود، لازم است نکات زیر را در هنگام نصب رعایت نمایید:

  • به طور کلی از برخورد اجسام نوک ‌تیز و گذاشتن اجسام سنگین بر روی ایزوگام که باعث ایجاد سوراخ و بریدگی در سطح آن می‌شوند، خودداری نمایید.
  • از پوشیدن کفش‌هایی که در کف، میخ داشته و یا پاشنه‌هایی نوک ‌تیز دارند پرهیز کنید.
  • از مواد شوینده شیمیایی و اسیدی در سطح ایزوگام استفاده نکنید.
  • در هنگام جمع شدن برف و باران در پشت‌بام سعی کنید هر چه سریع‌تر نسبت به پاک‌سازی سطح اقدام نمایید. در صورتی که پشت‌بام دارای شیب بندی درست باشد برف و باران به ‌هیچ ‌وجه در آن باقی نخواهد ماند. شیب بندی استاندارد از اصولی است که هنگام زیرسازی باید توجه ویژه‌ای به آن شود.
  • در صورتی که ایزوگام دچار آسیب‌ دیدگی شد، در اسرع وقت و پیش از وسعت یافتن ابعاد خرابی، نسبت به تعمیر آن قسمت اقدام نمایید.
نکات مهم در نصب ایزوگام

سخن پایانی

شرکت ایزویک از جمله شرکت‌های باسابقه در زمینه ایزوگام کاری و عایق‌کاری قسمت‌های مختلف ساختمان می‌باشد. کادر این شرکت همگی از میان بهترین نصابان و متخصص‌ترین افراد و مشاوران انتخاب می‌شوند.

نصابان ایزویک کاملاً حرفه‌ای بوده و با نصب صحیح ایزوگام آشنایی کامل دارند. این افراد ضمن بررسی تمام ابعاد سطح مورد نظر برای ایزوگام کاری، می‌کوشند تا از مجهزترین و به‌روزترین ابزار برای عملیات عایق‌کاری استفاده نمایند.

با سپردن عملیات ایزوگام کاری ساختمان خود به شرکت ایزویک، از عایق‌کاری ساختمان خود با زیرسازی اصولی و نصب کاملاً استاندارد با مناسب‌ترین قیمت بهره‌مند خواهید بود.

ارسال دیدگاه

پست های مرتبط