[vc_row][vc_column][heading title=”کاربرد قیرگونی” tag=”h2″ align=”left” line=”true” dis=”small”][/heading][vc_column_text css=”.vc_custom_1623042431698{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 40px !important;}”]از قیرگونی برای عایق کاری استفاده می‌شود؛ و به منظور تثبیت قیر از گونی استفاده می‌شود. الیاف گونی نقش مسلح کننده قیر را دارند و قیر را در محل خود تثبیت می‌کنند. قیرگونی به دو شکل اجرا می‌شود یک لایه و دو لایه: یک لایه:ابتدا یک لایه قیر سپس یک لایه گونی و دوباره روی آن یک لایه قیر می‌ریزند. دو لایه:ابتدا یک لایه قیر سپس روی آن یک لایه گونی و دوباره یک لایه قیرو روی آن یک لایه گونی و در آخر یک لایه قیر می‌ریزند. توجه:ضخامت قیر گونی در حدود ۲تا ۳ سانتی‌متر است. آهک و شفته آهکی قیر را فاسد می‌کنند و نباید در زیر قیرگونی از این ملات استفاده شود و برای این کار ملات ماسه سیمان مناسب‌تر است[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][heading title=”گالری پروژه” tag=”h3″ align=”left” line=”true” dis=”small”][/heading][carousels gallery=”1820,1823,1824″ navi=”true” pagi=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”30px” el_class=”visible-xs”][vc_column_text css=”.vc_custom_1623042757570{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 0px !important;}”]قیر ماده‌ای هیدروکربنی است به رنگ سیاه تا قهوه‌ای تیره که در سولفید کربن و تتراکلرید کربن کاملاً حل می‌شود. قیر در دمای محیط، جامد است. اما با افزایش دما، به حالت خمیری درمی‌آید و پس از آن مایع می‌شود. کاربردهای اصلی قیر به علت وجود دو خاصیت مهم این ماده است:

نفوذناپذیری در برابر آب؛

چسبندگی[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_empty_space height=”40px”][heading title=”اجرای قیرگونی” tag=”h3″ align=”left” line=”true”][/heading][vc_column_text css=”.vc_custom_1623042587415{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 0px !important;}”]از قیرگونی برای عایق کاری استفاده می‌شود؛ و به منظور تثبیت قیر از گونی استفاده می‌شود. الیاف گونی نقش مسلح کننده قیر را دارند و قیر را در محل خود تثبیت می‌کنند.

قیرگونی به دو شکل اجرا می‌شود

یک لایه و دو لایه:

یک لایه: ابتدا یک لایه قیر سپس یک لایه گونی و دوباره روی آن یک لایه قیر می‌ریزند.

دو لایه: ابتدا یک لایه قیر سپس روی آن یک لایه گونی و دوباره یک لایه قیرو روی آن یک لایه گونی و در آخر یک لایه قیر می‌ریزند. توجه:ضخامت قیر گونی در حدود ۲تا ۳ سانتی‌متر است. آهک و شفته آهکی قیر را فاسد می‌کنند و نباید در زیر قیرگونی از این ملات استفاده شود و برای این کار ملات ماسه سیمان مناسب‌تر است[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]